Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes
LIVE OFFLINE
Country: Cosvo
Loading...
track image Now Playing :

Radio Zëri i Shtimes është një radio stacion transmetimi në Štimlje, Kosovë , duke siguruar Komuniteti Lajme, Talk dhe Entertainment .