albanian – Radio Stations

Total 4 stations found.
Loading...

Radio Llapi is a broadcast radio station in Podujevo, Serbia, providing Albanian language Folk music and News.

Loading...

Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë dhe jashtë saj.…

Radio SHARRI
Country: Cosvo
Genres: albanian
Loading...

Radio Sharri 96.4 FM Dragas is an Albanian first radio station. It is established in 26 June 1999, It broadcasts 24 hours a day, 12 months of the year. With…

Loading...

Radio Zëri esht radio e cila ofron Argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe, dhe te huaj dhe me programet te cilat i transmeton live kjo Radio