Radio Vizioni

Radio Vizioni
LIVE OFFLINE
Country: Cosvo
Genres: folkpop
Loading...
track image Now Playing :

RAdio Vizioni ,është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë .